با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن جغرافیا و برنامه‌ریزی روستایی ایران
واکاوی عوامل تأثیرگذار بر دانش محیط زیستی گندم‌کاران بخش مرکزی شهرستان کهگیلویه

مریم آفریدونی؛ مهدی نوری پور

دوره 9، شماره 1 ، آذر 1399، ، صفحه 41-58

https://doi.org/10.30473/ee.2020.7226

چکیده
  کشاورزی مهم­ترین بخش در تهیه محصولات غذایی است. با توجه به اینکه کشاورزان برای تولید محصولات بیشتر از فناوری‌های جدید استفاده می­کنند، می­توانند اثرات تخریبی زیادی بر محیط‌زیست داشته باشند. آنچه در زمینه محیط‌زیست مهم و قابل‌تأمل می­باشد اثری است که دانش محیط ‌زیستی بر روی بهبود رفتارهای محیط زیستی دارد. لذا پژوهش حاضر ...  بیشتر